Skyline Reclame
Vredeweg 1s - 1505 HH - Zaandam
kvk: 34264774

075-612 39 77
info@skylinereclame.nl

Over Ons

Skyline Reclame is een relatief jong bedrijf en in 2007 voortgekomen uit Skyline lichtreclame. Deze laatste richtte zich de afgelopen decennia op neon en de meer oorspronkelijke toepassingen van gevelreclame. Het was nog de tijd van glasblazers en reclameschilders en de folie werd nog met de hand gesneden.

Klein Team
Ons team is relatief klein en ons bedrijfspand niet te groot. De lijnen zijn kort en de aanwezige kennis breed. Creativiteit staat voorop maar altijd in dienst van vooraf geformuleerde doelstellingen. En kostenbewust meedenken is een waarde die u gedurende het gehele proces zult tegenkomen.

Innovatie
Vandaag de dag is buitenreclame sterk onderhevig aan innovatie en nieuwe technieken. De digitale ontwikkeling heeft ook in ons vakgebied veel veranderd en binnen de visie van Skyline Reclame wordt veel ruimte geboden aan nieuwe technieken en toepassingen. Maar niet eerder dan wanneer ze hun toegevoegde waarde en duurzaamheid in de praktijk hebben bewezen.

Specialisten
We doen waar we goed in zijn en specifieke werkzaamheden waar een ander beter maar ook efficienter in is laten we dan ook over aan die partij. We staan, om een voorbeeld te geven niet te dringen om dure en kwetsbare printers in ons pand te plaatsen. Wij werken liever samen met de specialist die bij ‘de klus’ past en die beschikt over de meest moderne apparatuur. Onze doosletters worden niet meer door ons zelf ‘gevouwen en gelast’ maar worden betrokken van specialistische fabrikanten waarvan een enkele zelfs in het buitenland zit. Met deze manier van werken realiseren we voor u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Bij Skyline Reclame beschikken we over een vaste ploeg monteurs. Gecertificeerde vakmensen met een goeie instelling, snel inzetbaar en de juiste opleiding. Maak vrijblijvend kennis met onze manier van werken en daag ons maar eens uit voor een creatief voorstel.