Skyline Reclame
Vredeweg 1s - 1505 HH - Zaandam
kvk: 34264774

075-612 39 77
info@skylinereclame.nl

  • Home
  • Binnen-Buitenreclame

Binnen - Buitenreclame

In feite een overkoepelende benaming voor alle visuele communicatie die op, bij of in uw bedrijfsgebouw of winkelpand wordt aangebracht. Om het een en ander te verduidelijken delen we dit op in vier categorien. Lichtreclame, Gevelbelettering, Bewegwijzering en Auto- en vrachtwagenbelettering. Afhankelijk van uw doelstellingen, mogelijkheden en beperkingen kunnen wij u een advies geven die in de praktijk aansluit bij uw wensen.


Lichtreclame Als naast een gewenste dagwaarde het ook belangrijk is dat er een herkenbare avondwaarde wordt gerealiseerd dan is het bij uitstek de juiste keus om uw bedrijfs-  of winkelpand te voorzien van lichtreclame. Zeker als het pand op een zichtlocatie staat. De meest gebruikte uitvoeringen  zijn dan doosletters en in mindere mate lichtbakken. Maar wij hebben het dan ook over lichtlijnen of het geheel aanlichten van een gevel.  Wij laten u graag geheel vrijblijvend een keer kennis maken met het scala aan toepassingen en stemmen deze dan af op uw wensen en mogelijkheden.

Gevelbelettering Bij de keus voor gevelletters zijn er nagenoeg geen beperkingen qua vormgeving, typografie en materiaalgebruik. Wij maken letters, logo’s en vrije vormen van kunststof, aluminium of staal. Maar gevelbelettering kan ook een reclamebord zijn of folie op de ramen. Ook hier geldt weer dat we wensen en mogelijkheden bij elkaar brengen en zo een juiste uitstraling realiseren van uw bedrijfspand of winkel. Daag ons maar eens uit. In een vrijblijvend gesprek kunnen we alle mogelijkheden en onmogelijkheden met elkaar delen.

Bewegwijzering Is uw organisatie goed vindbaar?  Weet men de weg te vinden op uw terrein en in uw gebouw? Want hoe vervelend kan het zijn dat je ergens bent maar niet kunt vinden waar je moet zijn. Een goede bewegwijzering stelt uw gasten op hun gemak en draagt zo bij aan een positieve beleving van het ‘merk’.  Uw bedrijf! Een juiste bewegwijzering levert dus een belangrijke bijdrage in de mix van communicatie uitingen. Wij mochten al voor diverse bedrijven hun openbare ruimtes voorzien van een helder bewegwijzeringsplan. Nodig ons maar eens uit voor een vrijblijvend voorstel voor uw ‘way finding’.

Auto- en vrachtwagen belettering Misschien wel de meest efficiente manier van ‘advertising’. Dit geldt voor zowel het beletteren van de personenauto, de bedrijfsbus als ook de vrachtwagen. En zeker hier geldt: wat wilt u realiseren. Eenvoudige herkenbaarheid of opvallende beleving van uw bedrijf of product.  De mogelijkheden gaan ver. Te beginnen met eenvoudige folie tot en met XXL printing waarmee de mooiste resultaten zijn te behalen.